Friday, April 9, 2010

buta it...


hye...mesti korang pening tgk blog aku ni kn...nape la sampai ade 2 ost yg same...ntah lah labu, labi pn xpaham la....pelik2 je...ni aku amek template kt btemplate la ni..tu yg pelik..tp cute..xmcm blog owg lain..hodoh..wakakaa...kutok owg je kije aku ni...aku ni buta it sket..xtaw nk adjust mcm ne..korang taw x nk adjust??ajar la aku ni..da la buta it..buta english..lembab sket..aku java..mane paham english ni..comment2 la template br aku ni k...

1 ulasan@maki hamun on "buta it..."

nur qashilla on April 10, 2010 at 5:18 PM said...

hm...pelik la....

Post a Comment

Friday, April 9, 2010

buta it...

hye...mesti korang pening tgk blog aku ni kn...nape la sampai ade 2 ost yg same...ntah lah labu, labi pn xpaham la....pelik2 je...ni aku amek template kt btemplate la ni..tu yg pelik..tp cute..xmcm blog owg lain..hodoh..wakakaa...kutok owg je kije aku ni...aku ni buta it sket..xtaw nk adjust mcm ne..korang taw x nk adjust??ajar la aku ni..da la buta it..buta english..lembab sket..aku java..mane paham english ni..comment2 la template br aku ni k...

1 ulasan@maki hamun:

nur qashilla said...

hm...pelik la....

Post a Comment

 

the lil heart say..the lil gal write.. Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez